Veggie
PINDJUR sa Tahini dresingom, fermentisanim belim lukom i ajvar kremom
1400
BUREK SA CRNIM TARTUFIMA sa kremom od celera, pečenim lešnicima i kajganom
3000
TAŽIN – HARISA
2000
KNEDLE OD VURDE sa pireom od muskatne bundeve, kulijem od dunje, kestenom I kraljevskom bukovačom u puter sosu sa ţalfijom I rizlingom
2000


Fish
CARPACCIO OD ŠKAMPA sa botargom od barbuna infuziranom semenom anisa i dresingom od bademovog ulja i soka od bergamota
3200
CRNI KAVIJAR OD RUSKE JESETRE na ledu (30g)
8900
RIBAREVA SUPA krem od škampa, dimljeni Sen Ţak, gambori, grdoba, krompir sa šafranom I šargarepa sa lavandom
2400
ROMB sa čubrom I endivija salatom sa kozijim sirom I Granny Smith jabukom I marakujom
4500
Meat
TARTAR OD JUNEĆEG FILEA I DIMLJENE KOŠTANE SRŽI
2400
KONSOME OD GOVEĐEG REPA SA KNEDLOM OD VURDE
900
RAVIOLI SA DUPLIM PUNJENJEM sa raguom od dimljenih svinjskih nogica I Bermet vina I musom od pilećeg filea I crnih tartufa
2400
60 DANA ODLEŽALI RAMSTEK crni Duxelle, prţena pačija dţigerica sa kulijem od kupina, pire od celera I crnih tartufa, sos od Prokupca I kavijar od ruske jesetre
5890
TRADICIONALNO PRASEĆE PEČENJE sa rotkvicama u krem frešu sa renom, romana cezar salatom i konfi šalot luk
4900


Desserts
ŠNENOKLE punjene džemom od dunje sa sladoledom od slane karamele i orah krančom
700
MED, MLEKO I ORASI
900
SAKSIJA
800
PLEMENITI SIREVI
1800