Veggie
BUREK SA CRNIM TARTUFIMA sa kremom od celera, pečenim lešnicima i kajganom
2895
SALATA OD ENDIVIJE sa karamelizovanim semenkama, humusom sa crvenom ribizlom, dresingom od tahinija i soja sosa
1195
SALATA OD LUBENICE, KOZJEG SIRA I PISTAĆA
1195
KREM SUPA „VERDE“
595
TAŽIN – HARISA
1695
FARRO SA PROKLIJALOM PŠENICOM sotirano sa bukovačom, pinjolima, suvom šljivom I veganskom slaninom u peni od kukuruza, zelenog karija I kokosovog mleka
1495


Fish
KROFNICE PUNJENE DIMLJENIM SEN ŽAK MEDALJONIMA sa domaćim majonezom i svežim nepasterizovanim kavijarom
3900
CARPACCIO OD ŠKAMPA sa botargom od barbuna infuziranom semenom anisa i dresingom od bademovog ulja i soka od bergamota
2290
SUPA OD SEZONSKE RIBE
695
RAGU OD SIPE sa domaćom pastom, sipinim mastilom i šafranom
2495
GRDOBA – KIMCHI u Dashi supi
3995
GRILOVANI PAGAR sa Beurre Blanc sosom i komoračem na pari
4395
Meat
GRILOVANA GUŠČIJA DŽIGERICA sa kupinama i džemom od rogača i suncokreta
2995
30 DANA TRETIRAN JUNEĆI JEZIK zapečen u koštanoj srži sa bordoleze sosom i sladoledom od senfa
1795
TARTAR OD JUNEĆEG FILEA I DIMLJENE KOŠTANE SRŽI
1900
PILE U MLADOM GRAŠKU
1795
KONSOME OD GOVEĐEG REPA SA KNEDLOM OD VURDE
595
60 DANA ODLEŽALI RAMSTEK sa čičokom, vrganjima i Hollandaise sosom
3695
JAGNJETINA u baharat demiglasu sa depimentom od pečenih paprika i oraha
3195


Desserts
LIMUN TART sa sorbeom od jogurta i zove i dresingom od pinjola i meda
625
CRNI I BELI TARTUF praline od sladoleda sa čokoladom i tartufima
645
BAKLAVA SA PINJOLIMA sa sabajonom od kandirane pomorandže i sorbeom od kruške viljamovke
695
ZLATNA MAKA
695
SAKSIJA
625
PLEMENITI SIREVI
1795